Hoe u een opgeschort Google-account snel kunt ophalen?

Het is een feit dat als u een Google-account bezit, dit uw leven overzichtelijker maakt, want door één account te hebben, kunt u toegang krijgen tot meerdere applicaties die alleen kunnen worden gebruikt als u over hetzelfde account beschikt. Geen enkel account is echter ooit glitch-vrij en hetzelfde is het geval met dit account dat vanwege het overmatig gebruik ook bepaalde grote / kleine fouten tegenkomt. De meest voorkomende vraag die door de meerderheid van de gebruikers wordt gesteld, is: hoe kan een persoon een opgeschort account zo snel mogelijk herstellen. Vraagt ​​u zich ook af om de een of andere fout met betrekking tot uw account te verhelpen? Vervolgens hoeft u alleen maar bellen google   Personen te bellen.

De stappen om een ​​opgeschort account te herstellen zijn als volgt: –

  • Ten eerste moet u via een webbrowser naar de Google-beheerdersconsole gaan.
  • Tik op het gebruikers-tabblad onder de filters aan de zijkant van de gebruikerslijst.
  • Zorg ervoor dat u daarna de filterknop van de onderbroken gebruikerslijst wijzigt.
  • Klik op instellingen en selecteer de optie Gebruiker herstellen op de accountpagina van de gebruiker.
  • Om de optie Gebruiker herstellen te zien, meldt u zich aan met het account waarvoor gebruikersrechten zijn ingeschakeld.
  • Om het proces te beëindigen, moet u naar het Gmail-account gaan en inloggen met eerdere inloggegevens.

Dit zijn de instructies om een ​​opgeschort account snel weer te activeren. Als u toevallig meer informatie wilt over een van de fouten in uw account, bel dan het bellen google belgie volgens uw voorkeur. U wordt op alle mogelijke manieren bijgestaan ​​door een gekwalificeerd en ervaren team van technici. Wij verzekeren u ervan om u onmiddellijk innovatieve en effectieve oplossingen te bieden in de context van uw problemen. U kunt ons bereiken via live-chats, e-mails en telefoontjes volgens uw voorkeur en comfortzone. Ons professionele team begrijpt de urgentie van de situatie en de waarde van uw tijd zeer goed. Dus denk er niet over na en bereik ons ​​via een geprefereerde communicatiemethode.

broncode:Hoe u een opgeschort Google-account snel kunt ophalen?

Published by adelgondeanique

Hallo, mijn zelf Adelgonde Anique.Ik woon in België. Hier werk ik als Senior Project Manager bij Google Support in België. Mijn hobby's zijn een roman lezen en naar muziek luisteren. Ik ben ook geïnteresseerd in het lezen van de blog.

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started